crt beleeft bijzondere rondom de luttenberg

Olympisch – en wereldkampioene Marianne Vos aan de start, dat kunnen niet veel organisatoren CRT nazeggen. Tweemaal een ambulance op het parcours, en éénmaal zelfs een traumahelikopter. Nee, het organiserende CRT zal deze editie van de ‘Ronde van Luttenberg’ niet snel vergeten.

,,De renners en rensters komen hier graag’’ vertelt wedstrijdleider Gerard Kappert, ,,maar natuurlijk had ik de komst van Marianne Vos niet verwacht.’’ Haar komst was verrassend, daar stond de geringe belangstelling bij de mannen tegenover. ,,Er waren twee klassiekers’’ weet Kappert de verklaring, ,,en in Duitsland was een koers met stevig klimwerk.’’

Toch konden CRT en hoofdsponsor RABO terugkijken op een succesvolle middag. Het parcours lag er in het lentezonnetje fraai bij. Kappert had gekozen voor een andere start- en finishplek. ,,Alles is nu dichter bij elkaar’’ legt hij uit, ,,maar ik zit over nog meer veranderingen na te denken. Start en finish boven op de bult lijkt me ook wel wat. En als we het rondje andersom leggen, is de klim naar boven steiler, dus mooier.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.