coalitie dalfsen met cda en gb

Het college blijft vooralsnog wel uit 3 wethouders bestaan. ChristenUnie steunt de coalitie en levert zittend wethouder Evert Goldsteen. Hij heeft mede tot taak zijn kennis over te dragen en ervaring te delen.

“Nu met een compleet nieuw college beginnen zou bestuurlijk onverantwoord zijn”, licht Jan Uitslag van het CDA toe. “Ik ben blij dat Goldsteen aan dit college wil deelnemen.” Eind 2011 zal na gedegen onderzoek worden bekeken of Dalfsen 2 of 3 wethouders nodig heeft. Hiertoe zal in de tussentijd onder leiding van waarnemend burgermeester Urlings een werkgroep aan de slag gaan die de cultuur van besturen gaat onderzoeken en aanbevelingen moet doen naar de toekomst.

Gemeentebelangen en CDA starten volgende week met het schrijven van het coalitieprogramma. Omdat er al een raadsbreed document is opgesteld, zou dat niet te veel tijd moeten moet kosten. “We streven er naar om de wethouders in de raadsvergadering op 26 april te beëdigen”, aldus Jos Ramaker van Gemeentebelangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.