Home / archiefcentraal / clubkampioenen bij bc hoogerheyne

clubkampioenen bij bc hoogerheyne

Bij BC Hoogerheyne zijn de clubkampioenen bekend. Op zaterdag 24 april werd in sporthal Hoogerheyne in Heino gestreden om de titels. Tijdens het gezellige toernooi stonden deelname en sportiviteit voorop, maar er werd natuurlijk fanatiek gestreden om de titels in de categorieën heren enkel, dames enkel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel.

Ondanks het mooie weer waren er veel familieleden en kennissen naar de sporthal gekomen om de jeugd aan te moedigen.

Bij de oudste jeugd werden Jurjen Stam en Mark Bouwhuis 1e en 2e in de heren enkel. May Lynn Dao en Eva de Munnik wonnen de 1e en 2e in de prijs bij de dames enkel. Bij de wat jongere kinderen gingen de titels naar Mathijs Mensink, Mark Hekman, Helen van Dijk en Mirthe de Groot.

De 1e en 2e plaats van de heren dubbel gingen naar de teams Leon Kolthoff/Jurjen Stam en Mark Bouwhuis/Koen Brouwer bij de oudste jeugd en Mark Hekman/Mathijs Mensink en Daniel Bijker/Jordi Wessels bij de jongste jongens. De titel bij de dames dubbel ging naar het duo Helen van Dijk/Mirthe de Groot en de 2e plaats was voor May Lynn Dao en Eva de Munnik.

Het team Mathijs Mensink en Eva de Munnik mogen zich na een spannende laatste wedstrijd een jaar lang clubkampioen van het gemengd dubbel noemen. De 2e plaats werd veroverd door Daniel Bijker en Helen van Dijk.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.