citroen dealer pulles halve eeuw bovag lid

Afgelopen week heeft de Bovag een speciale oorkonde aan de heer Pulles van Bart Pulles uitgereikt. Het autobedrijf viert namelijk dat het al 50 jaar lid is van de Bovag.

“Een dergelijke prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering”, aldus Eric Tak, voorzitter van de Bovag-autodealers. “Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en de service perfect. De merkdealerbedrijven die zijn aangesloten bij de Bovag kunnen dit vertrouwen en deze zekerheid bij uitstek bieden. Dat is ook de reden dat ze al 50 jaar lid zijn van BOVAG ”, aldus Tak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.