carmel kijkt uit naar nieuwbouw

Nu wordt nog gekeken naar de financiering. Het Carmel College is zeer verheugd dat de gemeente de ambitie heeft om samen met de school nieuwbouw te realiseren. Ingrid Hegeman, sectordirecteur van de lokatie HAVO/VWO: “We leveren al jaren zeer goede kwaliteit. Elk jaar staan we in de Top 10 van de beste scholen van Nederland en daar hoort een gebouw bij dat bij onze ambitie past. In goed overleg met de gemeente gaan we de eisen en wensen verder concretiseren. Mijn wens zou zijn een licht, eigentijds en vrolijk gebouw, waar jongeren zich prettig voelen en goed kunnen leren.”

Hegeman is buitengewoon blij met het bestuursakkoord. De verwachting is dat in deze collegeperiode de nieuwbouw gerealiseerd wordt. “Wat mij betreft geen woorden maar daden,” aldus Hegeman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.