Home / archiefcentraal / caravankeuring en training door vvn

caravankeuring en training door vvn

Op zaterdag 8 mei organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Raalte, in samenwerking Auto Service Heino, een caravancontrole in combinatie met een caravantraining. Bij de controle wordt ondermeer aandacht geschonken aan de remmen, banden, elektrische installaties, gasleidingen en verlichting. Ook zal een vochtmeting worden gedaan en worden de auto- en caravanpapieren gecontroleerd.

Na afloop wordt het controlerapport met u doorgenomen en, indien nodig, een reparatieadvies geven. Naast een kopje koffie ontvangt u het boekje ”Caravan veilig op weg”, waarin veel nuttige tips staan voor de caravanbezitters. Na deze controle volgt de caravantraining onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs. Hier krijgt u in de praktijk les in het manoeuvreren met een caravan. Hiervoor is een parcours uitgezet op een afgesloten terrein van de IDH aan de Zwolseweg te Heino.

De kosten voor de keuring en de training zijn 20 euro Aanmelden kan per email bij de heer Janssen via mail: jja1806@home.nl. Wil je daarbij aangeven of je ’s morgens of ’s middags wenst deel te nemen? Je ontvangt bericht op welk tijdstip je word verwacht. Telefonisch aanmelden kan ook tussen 18.00 en 20.00 uur via telefoonnummer 0572 – 393099 of 06 – 21218393. De controle vindt plaats bij Auto Service Heino aan de Weerd 5 in Heino en duurt ongeveer 25 minuten.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.