cameraploeg rtl4 bij hoekman verf en wand

Een cameraploeg van het RTL4-programma ‘Van Kavel tot Kasteel’ heeft maandag opnames gemaakt bij Hoekman Verf en Wand in Raalte. Presentator Alex Speelman is trendwatcher en behandelt in zijn programma alles wat met wonen en verbouwen te maken heeft.

“Onlangs hebben we onze hele winkel opnieuw aangekleed en daarover heeft ook een artikel gestaan in een landelijk woonblad”, vertelt Henri Hoekman namens Hoekman Verf en Wand. “Dat artikel is ook onder ogen gekomen van de redactie van ‘Van Kavel tot Kasteel’ en zo zijn ze hier beland. Aan de hand van ons aanbod behandelt Speelman in vier verschillende casussen de mogelijkheden die je hebt als het gaat om wandbekleding en woningstoffering.”

De uitzendingen zijn gepland op de zaterdagmiddagen 1, 8, 15 en 22 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.