Home / archiefcentraal / bunker in welsum eenmalig geopend

bunker in welsum eenmalig geopend

De bunkers van de IJssellinie vormden een onderdeel van een verdedigingslinie tegen het communistische gevaar tijdens de Koude Oorlog in de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Zaterdag 1 mei zijn niet alleen de bunkers in op het landgoed de Haere in Olst opengesteld. Dit keer kunt u ook een bezoekje brengen aan de bunker in Welsum. Deze laatste ligt aan de weg langs de dijk tussen Welsum en Terwolde.

De bunkers zijn geopend tussen 12.00 – 16.00 uur. Met een combikaartje kun je zowel de bunkers in Olst als die in Welsum bezoeken. Tijdens de openstelling word je door gidsen rondgeleid door de bunkers.

Op zaterdag 22 mei is er een extra openstelling van de bunkers in Olst. Natuurlijk is het ook mogelijk de bunkers op andere tijdstippen te bezoeken. Dit kan op verzoek via email: rondleiding@ijssellinie.nl of telefonisch: 0651417240.

Lees ook

Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.