Home / archiefcentraal / black top en quick molly bij tivoli

black top en quick molly bij tivoli

Taveerne Tivoli biedt op Koninginnedag weer een uitgebreid muzikaal programma. Om 14.30 uur verzorgt de formatie Black Top de aftrap. Black Top is een bluesrocktrio met een rock’n roll instelling. De band bracht eind 2008 het debuut album ‘Rough ’n Gritty’ uit. Naast eigen werk speelt het trio werk van onder andere ZZ Top, Joe Walsh, Willie Dixon en Rory Gallagher.

Aansluitend is de formatie Quick Molly aan de beurt. Dit trio zorgt voor een afwisselende mengelmoes van blues-, rock’n roll-, (hard)rock- en punkklassiekers. Op het repertoire staan covers van onder andere Rolling Stones, The Ramones, Neil Young, AC/DC, Jerry Lee Lewis en Elvis. En ook van een portie rock-a-billy is de band niet vies.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.