Home / archiefcentraal / binnenkort 80 op de overkampsweg

binnenkort 80 op de overkampsweg

Hierdoor rijdt veel vrachtverkeer over de Acacialaan en Westdorplaan, wat voor enige overlast zorgt. De bestaande verkeersdrempels in de Overkampsweg worden verwijderd. Daarna wordt de maximumsnelheid 80 kilometer per uur voor het deel van de Overkampsweg tussen de rotonde met de N348 en de bocht voor de komgrens. Voor het verhogen van de maximumsnelheid is een verkeersbesluit noodzakelijk. Het ontwerp verkeersbesluit ligt sinds afgelopen donderdag ter inzage bij de publieksbalie.

Lees ook

Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gerwin van der Plaats verzorgt op zaterdag 25 september een orgelconcert in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.