biemans nieuwe coach sdol dames

SDOL heeft voor komend seizoen Andre Biemans aangetrokken als hoofdcoach bij de handbal. Biemans komt uit de handbalwereld, de 49 jarige coach is zelf nog steeds actief als handballer bij HV Kedingen in zijn woonplaats Wierden.

Met Biemans heeft SDOL een oude bekende aangetrokken. Hij was van 2001 tot en met 2006 al als jeugdtrainer actief bij SDOL. Hij kent de meeste dames dan ook nog van hun jeugdperiode. Als meisjes waren de dames al enthousiast over Andre en nu ze wat ouder zijn geworden, reageerden ze misschien nog wel enthousiaster op de terugkeer van Andre.

Inmiddels zijn Andre en de dames al begonnen aan de voorbereidingen voor het komende seizoen en de eerste hereniging verliep van beide kanten zeer positief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.