basiscursus vrijwilligers afgesloten met diploma

Deze week heeft een groep enthousiaste vrijwilligers van de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel de basiscursus voor vrijwilligers afgesloten. Het doel van de cursus is om vrijwilligers in de zorg een goede ondersteuning te bieden waardoor de vrijwilliger in staat is om op een fijne manier het vrijwilligerswerk uit te voeren. Vrijwilligers in de zorg zijn een belangrijke aanvulling op de professionele zorg voor o.a. gehandicapten, chronisch zieken en mensen met dementie.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Ommen is aan allen een certificaat uitgereikt. Daarna was er gelegenheid om met elkaar te praten over het vrijwilligerswerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.