ballonfestijn 40 jarige averboys

De vriendengroep de Averboys bestaat dit jaar 40 jaar. In het weekend van 11 en 12 juni zal dit worden gevierd. Het jaarlijkse ballonfestijn is dit jaar op vrijdagavond 11 juni in het feestweekend op het terrein aan de Kleinjansweg in Heino. Bij eventueel slecht weer op de reservedatum vrijdag 13 augustus.

Vanaf ongeveer 20.00 uur zullen de ballonnen op het terrein komen, waarna ze worden uitgerold en de branders worden gestart. Zodat ze om ongeveer half negen kunnen vertrekken. Na een vaart van ongeveer een uur wordt de passagiers weer teruggebracht naar het terrein aan de Kleinjansweg waar de ballonnen vertrokken. Voorafgaand aan het ballonfestijn zal op het terrein een demonstratie worden verzorgd door Wilco van Tellingen. Met een kettingzaag maakt hij allerlei figuren zoals vogelhuisjes, uilen, paardenhoofd e.d.

Passagiers die hier een ballonvaart willen maken kunnen contact opnemen met G. Groot Beumer (tel: 0572-391603 b.g.g. 06-20590124) van de Averboys voor nadere informatie. De toegang is gratis. Toeschouwers hebben door het kopen van een lot de kans een ballonvaart te winnen en direct een vaart mee te maken. Voor meer informatie: G.B. Groot Beumer; Kleinjansweg 8, 8141 PN Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.