baco junioren 1 derde kampioen van de club

In de klasse tot zeventien jaar is het eerste jeugdteam van Baco kampioen geworden. Daarmee was het het derde jeugdteam dat dit seizoen kampioen werd. Drie van de vijf jeugdteams op de eerste plek zijn geëindigd in de districtcompetitie van regio Oost. De overige twee teams zijn tweede en derde geworden.

Een groot deel van de jeugd speelt naast de vrijdagavondtraining, ook in competitieverband. Een mooie mix van gezelligheid en een wedstrijdelement. Omdat de vereniging graag wil groeien en om de jeugd te tonen hoe leuk het spelletje is, wordt dit jaar meegedaan met de schoolsportdagen op 20 en 22 April.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.