atb team lemelerveld heeft het zwaar in norg

Afgelopen zondag is ATB-team Lemelerveld afgereisd naar Norg in Drenthe, om daar deel te namen aan de Noordelijke ATB-trophy Norg. De mountainbikers hadden het zwaar. Geen van de ATB’ers wist zichzelf de top tien in te fietsen.

Namens ATB-Team Lemelerveld waren alle renners en renster present in een zonovergoten Norg. De organisatie had een technische omloop van ongeveer 8 kilometer uitgezet met veel draai- en keerwerk en vele korte steile klimmetjes.

Dienand Broekhuis mocht het spits afbijten bij de Masters 40+. Hij vertrok vanaf de eerste startrij en liet direct zijn gezicht zien voorin de wedstrijd. Tot en met de voorlaatste ronde reed Dienand in een groepje ruim bij de eerste tien renners. Echter in de laatste ronde ging het licht voor Dienand langzaam uit. Hij viel een aantal plaatsen terug en finishte als 15e.

Bij de Amateurs waren het Ido Jansen en Jeroen Wessel die aan het vertrek stonden. Beiden mochten starten vanaf de tweede startrij. Ido was goed weg met de start en Jeroen moest wat plaatsen prijs geven. Ido reed een zeer constante wedstrijd en finishte uiteindelijk als 12e. Jeroen kwam wat moeilijk op gang maar vocht zich na een matige start terug naar plek 21.

Lyan Rensen ging van start bij de Elite Dames. Ze stond niet helemaal fit aan het vertrek. Het begin van haar wedstrijd ging redelijk goed. Naar mate de wedstrijd vorderde ondervond ze steeds meer hinder van haar benauwdheid. Ze finishte als 20e.

Als afsluiter van het dagprogramma reden de Elite Heren. Jordy Luisman vertrok namens ATB-Team Lemelerveld. Na een superstart ging hij bij de eerste vijf het bos in. Jordy kwam vervolgens een in groep van een man of 8 te rijden voor plek twee. Helaas maakte hij in de tweede ronde een kleine schuiver. Bij het goedmaken van de opgelopen schade, blies hij zichzelf een beetje op. Hij vond het goede ritme moeilijk weer en kwam als 15 over de meet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.