aspergeseizoen officieel van start

Maandagmiddag is met een aspergelunch bij restaurant de Bagatelle het aspergeseizoen officieel van start gegaan. Burgemeesters Zoon (Raalte) en Strien (Olst-Wijhe) en wethouder Margriet de Jager (Deventer) namen plaats aan de tafel van het restaurant in Mariënheem.

De lunch is de officiële aftrap van het nieuwe aspergeseizoen. Komend weekend staat de bekende aspergemanifestatie op Landgoed Den Alerdinck weer op het programma. Salland staat landelijk bekend om haar asperges. Zo is aspergeteler Ogink uit Raalte al enige jaren de leverancier van asperges aan restaurant De Librije.

Kijk voor meer informatie over activiteiten tijdens dit aspergeseizoen op http://staging2.sallandaspergeland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.