anton kouwert tachtig jaar

Overal redt hij zich mee. Een echte duizendpoot dus. Veel klanten kennen Anton nog van vroeger. Hij werkte namelijk als technische dienst bij de melkfabriek in Raalte. En daarvoor als lasser, smid en installateur.

Als klant en Anton elkaar treffen komen de mooiste verhalen naar boven. Een vaste uitspraak van Anton na het repareren van een pomp is “Hie pompt det’ dondert”, of als hij naar huis gaat: “ik goa noa de mooie vrouw”. Anton is altijd kalm en houdt er niet van om vooraan te staan. Vandaag (woensdag, red.) wordt Anton 80 jaar, en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De beste man verdient het om eens flink in het zonnetje gezet te worden. Anton proficiat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.