Home / archiefcentraal / annie jansen eerste held van heino

annie jansen eerste held van heino

Prins Boet zei in zijn toespraak: “Zoals de voorzitter van onze Oranjevereniging al keurig heeft verwoord, willen we iemand in het zonnetje zetten. Iemand die gistermorgen niet met een smoesje naar het gemeentehuis van Raalte is gelokt in het kader van de jaarlijkse lintjesregen. Maar, het is wel iemand, waarvan wij in Heino vinden dat hij of zij eigenlijk wel een lintje verdient. En misschien is dit wel een mooie voorbode.”

Jansen was met een smoesje naar het plein voor de kerk in Heino gelokt. “Jurylid voor de optocht van de versierde fietsen. Als je Annie wilt benaderen dan moet je gewoon zeggen dat het om kinderen gaat. Dan is ze nooit te beroerd om de helpende hand te reiken.”

Jansen is erg betrokken bij ‘haar’ school de Dolfijn, zet zich in voor Caritas, heeft veel werk verricht voor de Zwemclub, heeft hulp geboden bij de WMO en daarnaast zit ze ook nog eens lid van de Ziekenhuisbezoekgroep.

Prins Boet:”Ik ben heel blij dat ik mag aankondigen dat we jou uitroepen tot de allereerste held van Heino. Je gaat de geschiedenisboeken in. En dat is je van harte gegund.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.