andre blankenvoort solo naar de alpe dhuzes

De populariteit van de sponsoractie Alpe d’HuZes neemt zienderogen toe. Ook dit jaar doen weer vele Sallanders mee, al dan niet in groepsverband. De opbrengst van de actie gaat naar het KWF. Raaltenaar André Blankenvoort zal ook proberen om op 3 juni zes maal de Alpe d’Huez te beklimmen op de fiets.

Zijn persoonlijke doel is door sponsoring minimaal 4.000 euro bij elkaar te fietsen. Het is de bedoeling dat Alpe d’HuZes in totaal dit jaar tien miljoen oplevert voor de bestrijding van kanker. André: “Ik ben laatst naar een deelnemersbijeenkomst van Alpe d’HuZes geweest en als je al die verhalen over kanker hoort, dan springen je de tranen in de ogen. Dan heb je echt zoiets van: daar moeten we met elkaar wat aan doen; opgeven is geen optie.”

De ambitie van Alpe d’HuZes is er voor te zorgen dat kanker binnen tien jaar een chronische ziekte wordt en je er dus niet meer aan overlijdt. En daarvoor is geld nodig, heel veel geld. André: “Het is goed om te weten dat bij de Stichting Alpe d’HuZes geen enkele euro aan de strijkstok blijft hangen. Alle giften gaan voor 100 procent naar het onderzoeksfonds.” Kijk op staging2.opgevenisgeenoptie.nl voor meer informatie over Alpe d’HuZes. Wilt je André sponsoren en dit project steunen? Ga dan naar http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/andreblankenvoort/team/actie.aspx en klik op de button ‘doneer’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.