Home / archiefcentraal / amfitheater het lommerrijk klaar voor de zomer

amfitheater het lommerrijk klaar voor de zomer

‘Afgelopen week hebben ze opgeruimd en het blad verwijderd. Komende week gaan ze de bankjes schoonmaken en andere klussen oppakken. Eén van onze doelstellingen is om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, te betrekken bij de werkzaamheden die rond het amfitheater moeten gebeuren. Omdat de RIBW IJssel-Vecht ondermeer werkprojecten biedt aan mensen met een psychiatrische beperking, past de hulp van team Buitenwerk prima binnen onze doelstellingen. De samenwerking bevalt heel goed en wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar’, aldus Andreas Mars.

In het jaar 2000 realiseerde een groep vrijwilligers midden in het dorp Luttenberg een openluchttheater. Dit amfitheater, gelegen in het Pastoorsbos, kreeg wel een beheerscommissie, maar geen activiteitencommissie. Hierdoor werd het theater slechts sporadisch gebruikt. Sinds 2007 is er een werkgroep actief die het amfitheater met succes nieuw leven heeft ingeblazen. Jaarlijks slaagt de werkgroep erin een gevarieerd programma op te stellen, dat voor elk wat wils biedt.

‘We houden de toegangsprijzen laag om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden te genieten van al het moois dat Lommerrijk ook deze zomer te bieden heeft’, besluit Andreas Mars enthousiast. Meer informatie over het programma is te vinden op www. amfitheaterhetlommerrijk.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.