acht optredens in drie dagen

De show werd op 30,31 maart en 1 april opgevoerd voor de gehele school. Het koor zong prachtig, de dansen waren een lust voor het oog en de toneelleerlingen kenden hun rol. Het was dit jaar een musical, die gebaseerd was op het boek ”Afblijven “ van Carry Slee. Keuzes maken, kun jij de verleiding weerstaan en van de drugs afblijven?

Het script was door een paar enthousiaste docenten zelf in elkaar gezet en ook de muziek hebben ze er zelf bij gezocht. Buiten de lessen om is er zoveel mogelijk geoefend, wat een behoorlijk karwei was, zeker omdat de leerlingen van alle jaarlagen mee deden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.