700 bosjes bloemen voor lentegezinde shoppers

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben 9 ondernemers in Wijhe samen 700 bosjes bloemen weggeven aan lentegezinde modeshoppers. “Wat een verrassing, wat leuk!”, is de reactie van Nadine en Erna Elshof uit Broekland. Afgelopen weekend trakteerden de deelnemende winkels hun klanten op een fleurig bosje Lentebloemen bij hun aankopen.

“We willen de klant expliciet laten zien dat we er zijn en zin hebben in de Lente”, aldus de ondernemers. We organiseren een aantal keer per jaar gezamenlijk de mode-activiteiten in het dorp. “Samen hebben we veel te bieden. Zo organiseerden we afgelopen weekend het Lenteshoppen en pakken we dit najaar weer uit met een grandioze Modeshow tijdens de Diekdag’n.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.