Home / archiefcentraal / zoon feliciteert jarige jan op stembureau

zoon feliciteert jarige jan op stembureau

Burgemeester Zoon ging vanmiddag zelf natuurlijk ook zijn stem nog even uitbrengen. Hij deed dat in zijn woonplaats Heeten. Bij het stembureau bij Bosgoed deed hij zijn ‘duit’ in het zakje. Saillant detail: Een medewerker van het stembureau, Jan Wessels, is vandaag 60 geworden.

Hij viert zijn verjaardag in het stemlokaal. Toch wilde de burgemeester dit niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. Samen met wethouder Elferink bracht hij de jarige Job (of Jan in dit geval) een taart. Jan reageerde erg verrast:”Dit had ik nooit verwacht. Erg leuk.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.