wilgen knotten met ivn wijhe olst

De Werkgroep Landschapsonderhoud van het IVN Wijhe-Olst gaat op zaterdag 13 maart voor de laatste keer dit winterseizoen aan het werk. Ditmaal worden acht knotwilgen, waaronder zeven heel fraaie imposante, aan de Raalterweg 23 tussen Wijhe en Raalte geknot.

“Waarschijnlijk zullen we ditmaal een aantal heel dikke takken met een motorzaag moeten verwijderen, maar voor het overige werken we alleen met handgereedschap, dus in alle rust”, laat het IVN Wijhe-Olst weten. Als je wilt meehelpen kun je contact opnemen met Ferry Kuyk, tel. 0529 497349.

Om 8.30 uur verzamelen de vrijwilligers zich op de parkeerplaats voor de AH in Wijhe, waarna ze gezamenlijk (met een klein aantal auto’s) naar de werkplek rijden. Het werk gaat door tot ongeveer 12.30 uur. Laarzen of waterdichte werkschoenen en werkkleding zijn gewenst. Voor gereedschap, koffie en een simpele lunch na afloop wordt gezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.