wereldgebedsdag in angeli custodus

Op vrijdag 5 maart is het weer wereldgebedsdag, en daarom zal er een dienst worden gehouden in het Angeli Custodus te Raalte met als thema ‘Alles wat Adem heeft’.

Wereldgebedsdag wordt ieder jaar op de eerste vrijdag van maart gehouden, en laat het gebed de hele wereld rond gaan. Ongeveer 170 landen doen mee, en honderdduizenden mensen voelen zich door het gebed verenigd. De dag wordt georganiseerd door christenvrouwen, die door gebed en actie invloed willen uitoefenen op mensen en hun omgeving. In Nederland wordt er sinds 1929 deelgenomen aan het evenement. De dienst in het Angeli Custodus begint om 19.30 en is er voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.