wendy smits verlengt contract bij bizztravel

Wendy Smits zal ook volgend seizoen uitkomen voor de handbalsters van Bizztravel/Dalfsen. Smits kwam vorige zomer terug uit de Duitse Bundesliga en maakt samen met haar teamgenoten een geweldig seizoen door. Bizztravel/Dalfsen heeft zich inmiddels geplaatst voor de Kampioensronde, de kwartfinale van de Nationale beker en de kwartfinale van de Challenge Cup.

“We hebben de afgelopen weken met alle speelsters om de tafel gezeten en de plannen voor volgend seizoen doorgesproken. Alleen Ellen Nijentap en Janneke Haumerssen hebben aangegeven volgend jaar geen deel meer uit te maken van de selectie. Dat vind ik bijzonder jammer, want beide hebben hun grote waarde voor het team meer dan laten zien. Ze hebben beide hele motiverende redenen om te stoppen, en die respecteren we dan ook. Gezien de ontwikkelingen van dit seizoen en onze plannen voor komend seizoen, kan ik niet anders dan tevreden zijn dat we met nagenoeg het hele team overeenstemming hebben bereikt voor volgend seizoen. Dat was een wens en een voorwaarde om te kunnen blijven groeien. Nu kunnen we in alle rust kijken waar we ons team kunnen versterken en hoe we het programma gaan invullen“, aldus manager Rene Cloo.

Zondag 14 maart om 15.30 speelt Bizztravel/Dalfsen in Sporthal de Trefkoele in de kwartfinale van de Challenge Cup tegen Vistal Laczpol Gdynia uit Polen. Op staging2.bizztraveldalfsen.nl vindt u meer informatie over de Challenge Cup en andere wedstrijden van het damesteam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.