weinig uitgaansmogelijkheden voor raalter jeugd

Op veel onderdelen scoort de gemeente Raalte in het onderzoek gemiddeld of net onder het gemiddelde. Daarnaast scoort Raalte op meerdere onderdelen boven het gemiddelde. Zo worden de wachttijden bij het loket positief beoordeeld en zijn de inwoners bovengemiddeld tevreden over de parkeergelegenheid bij en de privacy in het gemeentehuis. De verkeersveiligheid in de gemeente scoort goed ten opzichte van het gemiddelde.

Uiteraard laat de benchmark ook zien op welke onderdelen nog ruimte is voor verbetering. Zo krijgt bijvoorbeeld het voorzieningenniveau voor jongeren een 4,5 (gemiddeld 5,0) en de uitgaansmogelijkheden horeca een 5,9 (gemiddeld 6,7). Verder krijgt het onderhoud van de groenvoorzieningen een 5,9 (gemiddeld 6,8) en het openbaar vervoer in de wijk een 6,2 (gemiddeld 6,8). Tot slot springt Raalte er in financieel opzicht goed uit. Zo zijn de lasten in Raalte laag in vergelijking met andere gemeenten en is Raalte financieel een stabiele gemeente. De resultaten van de benchmark zijn te downloaden op de website van de gemeente, staging2.raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.