week wijhese wandelvierdaagse bekend

De Wijhese Wandelvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 8 tot en met 11 juni. Dit is alweer het vierde jaar dat het evenement in Wijhe wordt georganiseerd. Elk jaar lopen veel groepen mee: met de hele klas of met de sportvereniging. Maar ook de individuele inschrijvingen lopen steeds hoger op.

De wandelvierdaagse betekent vier avonden gezellig wandelen voor jong en oud. Er is een route van 5 kilometer en voor de wat meer ervaren wandelaar is er een route van 10 kilometer. De deelnemers wandelen over verrassende paden en weggetjes in de gemeente Wijhe. Dit jaar is er een speciale prijs voor het sportiefste bedrijf van Wijhe. Loop met zoveel mogelijk collega’s mee en win.

De organisatie roept iedereen op om mee te denken over muzikaal vermaak langs de routes. Iedereen die hier ideeën heeft, of graag een bijdrage wil leveren is van harte welkom. Ondernemers, verenigingen of artiesten kunnen hiervoor contact opnemen met de organisatie, e-mail: wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com of tel: 0570- 524321 (Loret Kamphuis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.