Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week lettele wesepe

wedstrijd van de week lettele wesepe

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Vijfde Klassse H tussen Lettele en Wesepe. De twee teams staan slechts 2 punten van elkaar verwijderd in de reguliere competitie. Lettele bezet op dit moment de zesde positie, Wesepe staat op nummertje acht. Als Wesepe komende zondag wint, wisselen de ploegen van volgorde op de ranglijst. De voorgaande wedstrijd tussen de twee ploegen bleef bij een doelpuntloos gelijkspel, op 11 oktober.

icon Lettele Wesepe icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 21 maart 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.