wedstrijd van de week broekland raalte

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Vijfde Klassse H tussen Broekland en Raalte. Opnieuw maakt Broekland deel uit van de wedstrijd van de week. Aanstaande maandag, Tweede Paasdag, speelt Broekland opnieuw op eigen terrein. Dit keer krijgen ze de rechtstreekse concurrent Raalte op visite. Broekland en Raalte bezetten de vierde en vijfde positie in de competitie. Met evenveel punten, maar Raalte heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

Voor Raalte wordt het een zwaar weekend. Aanstaande zaterdag spelen ze uit in Diepenveen tegen de nummer drie van de ranglijst. Maandag staat de pot tegen de nummer vijf uit de competitie. Dit weekend is dus zeer, zeer belangrijk voor de Raaltenaren.

iconBroeklandRaalteicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 5 april 12.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.