wedstrijd van de week broekland marienheem

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Vijfde Klassse H tussen Broekland en Mariënheem. Mariënheem heeft in de vijfde klasse H de punten hard nodig om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen. Broekland daarentegen is in een heus positiegevecht verwikkeld met Raalte. Mariënheem heeft wat goed te maken in Broekland. De vorige wedstrijd tussen de twee teams werd op eigen terrein met 3-1 verloren en door de noodzaak om punten te pakken, kunnen we een verhitte strijd verwachten.

iconBroeklandMariënheemicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 28 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.