wedstrijd van de week be quick 1887 rohda

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Hoofdklasse C tussen Be Quick 1887 en Rohda Raalte. De twee teams staan slechts 3 punten van elkaar verwijderd in de reguliere competitie. Be Quick uit Haren staat 3 punten voor, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan de Raaltenaren. Op het veld van Rohda werd het afgelopen 18 oktober 2-2 tussen de Raaltenaren en de Groningers. Als Rohda zondag wint, komen ze op gelijke hoogte, met nog één wedstrijd meer te spelen.

iconBe Quick 1887Rohda Raalteicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 14 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.