ware talenten op kleinkunstavond ccs

Eénentwintig leerlingen van het Carmel College Salland stonden gisteravond op de planken tijdens de kleinkunstavond op de school. De jaarlijks terugkerende avond zat dit jaar bomvol met muzikale, vocale en choreografische optreden.

De leerlingen van het Raalter Havo en Vwo ontpopten zich als ware talenten. Het publiek keek vol bewondering naar de dans-acts en een klassiek quatre-mains op piano door brugklassers. Doel van de avond was om verborgen en reeds bekende talenten de mogelijkheid bieden om in intieme theater-setting acte de présence te geven. Dit doel werd ruimschoots behaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.