Home / archiefcentraal / voorverkoop seizoenskaarten de tippe

voorverkoop seizoenskaarten de tippe

Over een maand gaat zwembad De Tippe in Heino weer open. Het seizoen duurt dit jaar van 26 april tot 11 september. Voor het zwemseizoen is nog tot volgende week mogelijk om een zwemabonnement in de voorverkoop te bestellen. Uiterlijk 3 april moet de aanmelding binnen zijn. Ook opgeven voor zwemlessen kan nog; dit kan tot uiterlijk 23 april.

Het aanvraagformulier is te verkrijgen bij de receptie van zwembad Tijenraan of te downloaden van www.raalte.nl/sport. Voor info over zwemlessen kun je terecht op telefoonnummer 0572 347 950 of email sport@raalte.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.