voorjaarstraining serco racingteam belooft veel

Het Lemelerveldse Serco Racingteam heeft de voorjaarstraining in Spanje met een grote glimlach afgesloten. Er stonden twee circuits op de agenda: Het splinternieuwe Motorland Aragon en het bekendere Ricardo Tormo-circuit bij Valencia.

Het circuit van Aragon was de vuurdoop voor coureur Danny de Boer op de Ten Kate Honda. Vanaf de eerste meters ging het meteen goed en Danny was lovend over zijn nieuwe machine. Helaas bleek het weer soms roet in het eten te gooien. Deze omstandigheden werden door Danny aangegrepen om enkele kilometers in de regen te maken.

Valencia was voor Danny bekend terrein omdat hij hier in het verleden al vaker gereden heeft. Met ondersteuning van Ten Kate Racing werden hier belangrijke verbeteringen gedaan. De volgende test staat binnenkort gepland op het circuit van het Franse Val de Vienne.

De Boer: “De motor was geweldig en ook binnen het team liep alles op rolletjes. Ik was ruim sneller dan mijn snelste rondetijd die ik vorig jaar reed. De rondetijden waren erg competitief ten opzichte van diverse andere ONK-rijders. Ik kan dan ook niet wachten tot het seizoen begint”.

Op zaterdag 27 maart volgt de teampresentatie in Zaal Reimink in Lemelerveld, aanvang 20.30 uur. Op deze avond stelt het team coureur Danny de Boer voor. Ook hoor je dan meer over de verrichtingen tijdens de voorjaarstrainingen en de plannen voor het raceseizoen 2010 in de Dutch Superbikes. Alle motorsportliefhebbers zijn van harte welkom. Zie ook staging2.sercoracingteam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.