voorjaars en zomermodeshow in centrum

Raalte Mode Promotie presenteert zaterdag 13 maart opnieuw een grote voorjaars- en zomermodeshow in het centrum van Raalte. Zo’n 75 geweldige ‘modellen’, mannen, vrouwen en kinderen, showen op de catwalk op pittige muziek de nieuwste mode, lingerie, nachtmode en natuurlijk schoenen, accessoires en brilmode.

Het aantal modezaken en merken blijft groeien in Raalte. Nieuw op de catwalk zijn dit keer de manmode van Cecil Men en de damesmode van Seventy Six die sinds kort gevestigd is aan de Nieuwe Markt.

In alle modezaken valt veel nieuws te ontdekken.

Zo maar een greep: Elferink Schoenen heeft veel nieuwe merken toegevoegd aan de collectie zoals slippers waar je een goed figuur van krijgt. Tielbeek Mannenmode biedt naast het nieuwe merk Relaxz ook fraaie overhemden ontworpen door een vijftiental ondernemers waaronder het echtpaar Snel. Kama Mode & Zo profileert zich weer met een aantrekkelijk totaalplaatje: mode inclusief schoenen, accessoires en bijpassende woonmode.

De shows op de grote Markt beginnen om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur en worden geopend door een optreden van de dansgroep Mystery.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.