Home / archiefcentraal / volle bak bij ik hou van holland st caecilia

volle bak bij ik hou van holland st caecilia

Niks zo charmant als een spreuk aan de wand, zei Herman Finkers ooit. Sint Caecilia had het decor zaterdagavond ook met een aantal van tegeltjeswijsheden opgevrolijkt. In Delfts blauw natuurlijk. Wijsheden op gebied van muziek natuurlijk. Waarmee de twee ingrediënten genoemd zijn: oerhollands en lekker veel muziek.

Het thema van de jaarlijkse uitvoering van St Caecilia was ‘Ik hou van Holland’ naar het populaire tv-programma op RTL4. Dat programma heeft zaterdagavond 300 kijkers minder getrokken, want die zaten in het Hoftheater.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.