voetbalschool centraal in forum rohda

Een leuk forum, met prima ideeën. Dat is de beste samenvatting van de bijeenkomst afgelopen maandagavond in de Rohda-kantine. Met name het onderwerp voetbalschool kwam ruim aan bod.

Peter Reumer is een tijd geleden al aangewezen als kartrekker van het project voetbalschool. Reumer heeft praktisch 12 uur per week de tijd om de voetbalschool gestalte te geven. Afgelopen maandag, tijdens het forum, deed Rohda-voorzitter Paauw een beroep op één van de panelleden van de bijeenkomst. Paauw heeft Gerard Marsman benaderd om Reumer te ondersteunen bij het ontplooien van initiatieven.

Marsman heeft nog geen toezegging richting Rohda gedaan. Tegenover Salland Centraal meldt hij: “Ik ben natuurlijk altijd bereid om te helpen als we samen de sport naar een hoger niveau kunnen brengen.” Ideeën over de voetbalschool heeft hij misschien wel, maar wil hij nog niet wereldkundig maken: “Dat zou wel een beetje ongepast zijn, het is in principe niet mijn project.” Marsman geeft wel duidelijk aan dat hij geen zeeën van tijd heeft: “Ik werk meer dan veertig uur per week. Ik heb dus geen tijd over. Wel vind ik dat als je allerlei dingen roept, dat je ook moet helpen bij de uitvoering.” Een kleine rol in de voetbalschool is voor Marsman dus nog niet uitgesloten.

Naast Marsman namen ook Andries Ulderink, Art Langeler en Peter Reumer deel aan het panel. Het forum werd gespresenteerd door Bert van Losser van RTV-Oost en Inge Wichink Kruit van Rohda.

Ulderink gaf aan het eind van de avond nog te kennen dat hij zijn team een goede kans gaf tegen Ajax morgenavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.