vertrouwen in toekomst bij raalter c1000s

“Het vertrouwen bij het personeel is terug. Vorige week maandag hadden we een personeelsavond waarbij we het nieuwe beleid uit de doeken hebben gedaan en onze berichten werden met veel enthousiasme en instemming ontvangen. We gaan er nu samen de schouders onder zetten om het vertrouwen van de klanten terug te winnen.” Aan het woord zijn Edwin Stegink (bedrijfsleider C1000 Raalte Noord) en Edwin van Maanen, de nieuwe interim-manager van de C1000 Raalte Centrum.

Het verhaal van de vorige eigenaar kent iedereen wel, daar willen de twee verder geen woorden meer aan vuil maken. “We kijken nu weer vooruit! Er staat veel te gebeuren. De klanten mogen diverse mooie acties verwachten!”

Schuitema heeft enkele weken geleden de beide Raalter vestigingen van de C1000 overgenomen van de vorige eigenaar. De Dutch Grill Store maakt geen onderdeel uit van de deal. Deze zal naar een andere locatie verhuizen. Voor de vrijgekomen ruimte in de C1000 Raalte Centrum wordt een nieuwe invulling gezocht.

Stegink was al de bedrijfsleider van de C1000 Raalte Noord, Van Maanen is onlangs door Schuitema aangesteld als interim-manager voor het filiaal in het centrum van Raalte. “We hebben ons tot doel gesteld om het vertrouwen van de klant terug te winnen”, vertelt Van Maanen. “Ik wil het filiaal terugbrengen naar het oude niveau. Daarvoor zijn de eerste stappen al gezet. De omzetcijfers zijn de laatste weken weer gestegen. Schuitema wil de winkels op termijn weer verzelfstandigen.”

De eerder afgeblazen voetbalplaatjesactie zal alsnog een vervolg krijgen. Hierbij kunnen de klanten, naar het model van de Panini-plaatjes, voetbalplaatjes sparen van de leden van Rohda Raalte en SV Raalte. Deze actie gaat van start op 12 april. De foto’s voor de plaatjes zijn inmiddels allemaal al geschoten. Voor beide verenigingen wordt er een speciaal verzamelalbum uitgebracht. Bij besteding van 10 euro krijgt iedereen straks bij de twee vestigingen van de C1000 in Raalte een pakje stickers aangeboden. Bij iedere 10 euro extra kan men een zakje plaatjes bijkopen. De klanten kunnen zelf bepalen of zij een pakje van Rohda Raalte of van SV Raalte willen hebben.

Nu Schuitema de twee vestigingen heeft overgenomen, worden de werkwijzen en procedures geüniformiseerd. “Maar daar zal de klant verder niks van merken”, vertellen de twee. “Belangrijker is dat er nu weer een goede basis is gecreëerd en dat de sfeer bij het personeel weer goed is. We zijn klaar met wat er gebeurd is. Niet voor niets kregen onze woorden tijdens de personeelavond applaus! Nu kunnen we er met frisse moed aan werken om het vertrouwen van de consument terug te winnen. We hebben fantastische goed personeel, niet voor niets zijn ze erin geslaagd om de boel gedurende vier weken zonder eindverantwoordelijke draaiende te houden, we hebben fantastische mooie winkels, het vertrouwen is terug, we gaan er helemaal voor!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.