Home / archiefcentraal / verhuisbericht vanaf de ijssel

verhuisbericht vanaf de ijssel

Een woonboot op weg naar zijn nieuwe aanlegplaats. Tenminste daar lijkt het op. Lezer (en fotograaf) Alex Witteveen kwam op zijn zondagwandeling langs de IJssel dit bijzondere plaatje tegen. Twee duwboten brengen de woonboot naar zijn nieuwe thuis.

[i]Geachte redactie,

Ik kwam vanochtend deze duwboten tegen bij een wandeling langs de ijssel tussen Deventer en Wijhe en vond het wel grappig wat ik zag. Wie is de sterkste duwboot? De grotere duwboot duwt het woon plateau en de kleine duwboot voort. De kleinere boot hout alles recht zo vermoed ik.[/i]

Lees ook

Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gerwin van der Plaats verzorgt op zaterdag 25 september een orgelconcert in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.