verdacht van diefstal bestelbus

Hij alarmeerde de politie en een onderzoek werd ingesteld.

Gistermiddag werden een 26-jarige man uit Olst en een 29-jarige plaatsgenoot op de Stationsstraat in Raalte aangetroffen bij de gestolen bus. Zij stonden daar te sleutelen aan een fiets. De verdachten konden geen goede verklaring geven voor hun aanwezigheid bij de bus en het sleutelen aan de fiets. Hierop werden zij aangehouden op verdenking van diefstal van de bestelbus en poging tot diefstal van de fiets.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de eigenaar van de fiets. De fiets ziet er als volgt uit: grijs/zwarte Gazelle herenfiets, op de koplamp is lichtkleurige tape geplakt en de fiets bevat een sticker van een fietsenmaker uit Elst. Slaat u aan op deze beschrijving? Neem dan contact op met de politie in Raalte via 0900-8844.