veel publiek breed modeaanbod geshowd

Het was koud in Raalte dus bij het showen van de bikini’s mochten de mannequins er een badjas bij aan. Maar dat mocht de pret niet drukken. Honderden mensen hebben zaterdag gekeken naar de voorjaars- en zomermode die de Raalter modezaken de komende tijd weer in de schappen hebben liggen.

Liefst 75 modellen lieten op verzoek van Raalte Mode Promotie zien wat er in al die modewinkels te koop is. Zelfs winkels die de komende week hun deuren nog moeten openen deden mee. Aangezien het aantal modezaken in Raalte blijft groeien wordt het ‘fashion event’ ook ieder jaar een stukje groter.

Grote kracht is de eerlijke uitstraling. Geen mannequins die je alleen maar op de catwalk tegenkomt en verder in het straatbeeld nooit meer ziet. Maar juist mensen die tegelijk met jou in Raalte aan het shoppen zouden kunnen zijn. Een reëel beeld dus van hoe je er zelf in de nieuwe mode uit zou kunnen komen te zien. Andere kracht van de modeshow is dat niet alleen kledingzaken meedoen, maar ook de juwelier, de opticien, schoenenzaken.

De formule is krachtig genoeg om ook op een koude zaterdag de Grote Markt gezellig volloopt met kijkers. Een van hen was Lin Kiekebosch, zij tekent voor de foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.