Home / archiefcentraal / veel ongelukken tjidens ehbo oefening raalte

veel ongelukken tjidens ehbo oefening raalte

De fietscrossbaan in Raalte zag afgelopen woensdag podium voor veel ongevallen. Niet omdat er zoveel mensen een echt ongeluk ondergingen, maar omdat de EHBO-vereniging Raalte daar oefende. Tijdens de oefening werden veel ongelukken gesimuleerd.

Op diverse plekken op de crossbaan werd eerste hulp verleend. Mensen werden gerust gesteld, verbonden en waar nodig aan deskundige hulp overgedragen. De EHBO’ers hebben de avond als erg leerzaam, maar ook gezellig ervaren.

Binnenkort start de EHBO Raalte met nieuwe cursussen, onder andere Wandelletsels, kinder EHBO, EHBO en Reanimatie staan op het programma. Voor meer informatie kun je terecht op de website http://ehboraalte.nl. Aanmelden voor een cursus kan via mail: secretariaat@ehboraalte.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.