Home / archiefcentraal / try out volle bak in zwakenberg reacties positief

try out volle bak in zwakenberg reacties positief

Een middag vol vragen in allerlei categorieën, muziekrondes, raad-je-plaatje en het hilarische “petje op, petje af.” Dat was de gevarieerde inhoud van de try-out van het zondagmiddagprogramma ‘Volle Bak’ in Zwakenberg.

Ongeveer 35 deelnemers testten afgelopen zondag hun kennis tijdens de nieuwe spelshow in Zaal Zwakenberg. “Al met al een geslaagde try-out,” aldus Johan Bril, die tot de organisatie behoort. En zo bleken de reacties op de spelshow ook. “Natuurlijk moet er hier en daar nog wel iets aan geschaafd worden, maar het concept klopte helemaal,” vervolgt Bril.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.