toeren door de regio met google streetview

Een rondje door de regio maken vanuit je luie stoel? Sinds vorige week kan dat ook in Salland. ’s Werelds grootste zoekmachine Google riep in 2007 Streetview in het leven. Met Google Streetview kun je 360 graden panoramafoto’s bekijken op straatniveau.

Sinds vorige week kun je dus ook het grootste deel van Salland bekijken. Zie bijvoorbeeld de foto van hiernaast. Raalte-centrum op de kiek bij Google. Streetview kun je bereiken via Google Maps. Als je daar bijvoorbeeld “Kerkstraat Raalte” intypt en vervolgens op ‘meer’ (linkermenu) klikt, dan verschijnt daar ook de optie ‘Street View.’

Veel plezier! Enne… zie je wat bijzonders op de Sallandse Streetview terug, dan nodigen we je vooral uit om dat te melden in een reactie op dit artikel. In Groningen werd eerder immers ook een overval met behulp van Streetview-foto’s opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.