techniekdag op de zonnehof groot succes

De techniekdag was tevens de afsluiting van het landelijk VTB (Verbreding Techniek) project, waar de Zonnehof aan heeft deelgenomen. Veel ouders en buurtbewoners kwamen een kijkje nemen.

Als spectaculaire opening werd de eigen gemaakte techniekvlag met een oude Harley Davidson het terrein op gereden. Deze vlag kwam bij de ingang te staan en tevens werden ballonnen opgelaten, waarna de leerlingen naar binnen gingen om met techniek aan de slag te gaan.

Alle groepen waren druk bezig met constructie-materiaal of het uitvoeren van diverse proefjes met geluid, water, magnetisme en elektriciteit. Er was veel te bewonderen. Torens en bruggen werden gebouwd, muurtjes werden gemetseld, fietsbanden werden geplakt en nog veel meer. Ook was er een treinstation op schaal nagebouwd.

Ouders, broertjes en zusjes deden enthousiast mee en kregen een goede indruk wat er aan techniekmateriaal onlangs is aangeschaft.

Als afsluiting gaf de oudste VSO-groep een wervelende modeshow van bedrijfskleding. De bijpassende muziek zorgde voor een prachtige sfeer, waarbij de leerlingen stoer in hun outfit rondliepen. Al met al een geslaagde middag, waar iedereen voldaan op terugkijkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.