taize viering in plaskerk raalte

De Raad van Kerken Raalte-Broekland organiseert op 14 maart een oecumenische Taizé-viering in de Plaskerk. Het thema van de dienst is “Stilte en gebed.” De stilte in een Taizé-viering is van wezenlijk belang.

In meditatieve zang en stilte klinkt de stem van God. De liederen helpen tijd te nemen in Gods aanwezigheid. Ze moeten lang genoeg gezongen worden om afleidende gedachten tot rust te laten komen. Het herenkoor van de geloofsgemeenschap van de H.Paulus verzorgt de muzikale gezangen onder leiding van de heer Bijvank met mevrouw Nijkamp als organiste.

De leden van de Raad van Kerken hebben de viering voorbereid en gaan voor. Na afloop van de viering is er gelegenheid om nog wat na te praten onder het genot van een kop koffie/thee in het Annahuis. Eenieder is van harte welkom, in het bijzonder de jongeren. Aanvang: 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.