stoppelhaeneversiering te koop bij vvvanwb

De vlaggen, lintversiering en de haantjes in LED-verlichting van Stöppelhaene zijn vanaf nu te koop bij het VVV/ANWB-kantoor aan de Varkensmarkt in Raalte. Met deze versieringen kunnen bewoners van Raalte hun straat, tuin of gevel tijdens Stöppelhaene -van woensdag 25 tot en met zondag 29 augustus- sfeervol versieren.

De vlaggen met het nieuwe Stöppelhaenelogo kosten 12,50 euro per stuk en de lintversieringen -tien meter- 13,50 euro. De sfeervolle LED-hanen kosten 29,75 euro per stuk en hebben een afmeting van 45 bij 55 centimeter. Ze verbeelden het nieuwe logo van Stöppelhaene. Voor meer informatie kunt u mailen met info@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.