Home / archiefcentraal / stoppelhaene en rabobank samen verder

stoppelhaene en rabobank samen verder

Rabobank blijft tot en met 2012 de hoofdsponsor van Stöppelhaene. Afgelopen week bereikten beide partijen overeenstemming over verlenging van het sponsorcontract. De overeenkomst houdt een verlenging van drie jaar in. Beide partijen zijn erg tevreden over het gesloten akkoord.

Stöppelhaene wordt dit jaar voor de 59ste keer georganiseerd in Raalte. Rabobank Salland is al sinds augustus 2000 de hoofdsponsor van Stöppelhaene. De bank zegt hiermee verdere invulling te geven aan de maatschappelijk verantwoorde sponsoring van de organisatie.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.