stemmen op school nog niet op gang

Gemeente Raalte hoopt op een verkiezingsopkomst van 75 procent vandaag. Om deze opkomst te behalen, probeert de gemeente in het bijzonder jongere kiezers te trekken. In het schoolgebouw van De Landstede aan de Zwolsestraat in Raalte is daarom een stembureau ingericht.

Echt heel veel vruchten werpt het ‘stemmen op school’ nog niet af: Tussen half negen en kwart voor twaalf vanmorgen zijn er 15 mensen geweest om te stemmen. Onder hen waren drie studenten van de Landstede, de andere twaalf bezoekers van het stemlokaal waren medewerkers. Hopen voor de medewerkers van het stembureau dat er nog wel wat meer kiezers komen, anders wordt de dag wel heel lang..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.